Kärlek

Tjejmys på verandan!

Jag kan glädligen meddela att jag börja bli frisk!! Det är fantastiskt! 😊 När man varit såhär dålig som jag varit dem senaste dagarna så känner man verkligen, eller jag känner att man tar sina friska dagar för givet! Jag ska verkligen börja uppskatta att man mår bra och är frisk, varje dag!

Hur som helst, igår hade jag en fantastisk kväll! Alexandra, min fina vän kom till mig efter hon hade sluta jobba. Vi satt ute på verandan och hade tjejmys. Det var länge sedan och det behövde jag. Jag och mina stjärnor hoppas på att hon kommer idag igen(?), den första frågan jag fick när jag hämtade en stjärna var ”Kommer Alex och sover hos oss idag igen? Hon MÅSTE det!” ❤️


För övrigt så badade jag denna lilla tös idag vilket inte inte var populärt! Hon hade nämligen gått på asfalt igår som var nyasfalterat.. Vilket resulterade i att det fastnade asfalt och grus runt trappodynorna 😞 upptäckte inte det förens igår kväll så det första jag gjorde idag var att bada henne. Hade läst på internet att man kan använda margarin för att få bort asfalt under tassar, och vet ni va? Det FUNKDE! Helt otroligt för jag var väldigt skeptisk! Tips till er all hundägare därute! 👍🏼

Kommentera