Vem är jag?

Cecilia heter jag, är 27 år gammal, bor i Stockholm, pluggar och jobbar som distributör med inriktning hälsa på Europas snabbaste växande bolag samt som barnflicka.

Jag är utbildad undersköterska och mentalsköterska men håller just nu på att utbilda mig till barnskötare. Pluggar på distans så att jag kan fortsätta jobba medan jag pluggar, känner inte att jag vill behöva välja om jag ska plugga eller jobba. Om man kan göra både och, så varför inte? 🙂
Jag har nämligen jobbat med barn mesta dels sedan jag gick ut gymnasiet, så jag kände att det är lika bra att ha utbildningen också. Utbildningen slutar den 5 Augusti 2019(!) och jag har ett litet hum om vad jag ska plugga här näst. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu.. men inga beslut behövs tas just nu då det är ca. 1 år kvar på denna utbildning och det känns rätt skönt!

Som person är jag väldigt kärleksfull, glad, sprallig och impulsiv(!). Det bästa jag vet är att skratta, rida, fotografera, resa, umgås med familjen/vännerna och träna crossfit. Crossfit har gått och blivit en mycket stor del i mitt och Calles liv det senaste året, vilket är så himla roligt att vi har det intresset tillsammans, vilket gör det hela ännu roligare!

Här får ni följa mig och mina vardagsbetraktelser, allt ifrån skidresor i alperna, speciella händelser, mat, bakning och min utveckling inom Crossfit.

 

Vill du komma i kontakt med mig?

Skicka ett mejl till info@ceciliaeas.se så svarar jag dig inom kort!

4 reaktioner på ”Vem är jag?

Kommentarer är stängda.